Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
26 berichten.
Laura Laura schreef op 3 mei 2018 om 20:45
Wij zijn enorm blij met de sjaaltjes. Onze zoon kwijlt enorm en eindelijk blijven zijn t-shirts droog. Super kwaliteit, mooi gemaakt en Anne-Wieke was enorm behulpzaam met het kiezen van stoffen/patronen die wij leuk vonden. Echt super blij en heb er meteen ook twee cadeau gedaan!
Beheerdersantwoord van: wibigje
Wat fijn dat jullie blij zijn met de Sjaaltjes! Ik vond het erg leuk om ze voor jullie te mogen maken. Heel veel plezier ervan!
Inge Inge schreef op 20 maart 2018 om 15:29
Zo ontzettend leuk de kooppopjes! Mooie kleuren, heerlijk zacht en dan ook nog een belletje erin. Heel mooi en netjes gemaakt en het formaat vindt ik perfect, niet te groot en niet te klein. Gelijk 3 besteld. Mijn dochter van 9 maanden slaapt er ondertussen al een tijdje heerlijk mee, vooral het wakker worden, nog even ermee spelen voordat ze papa en mama gaat roepen. En nog 2 als kraamcadeautjes.
Martha Martha schreef op 9 februari 2018 om 21:09
Op de foto zagen ze er al mooi uit maar in het echt zijn de knooppopjes van Wibigje.nl nog mooier. Onze kleine meis heeft er meteen heerlijk mee geknuffeld en geslapen! Vooral het kleine belletje dat in de muts verstopt zit maakt het helemaal af! Super leuk als kraamcadeautje of gewoon om je eigen kindje mee te verwennen?
Beheerdersantwoord van: wibigje
Bedankt! Hoop dat ze er heerlijk mee slaapt en knuffelt.
Maryse Maryse schreef op 8 februari 2018 om 17:41
Ik heb een broodplankje besteld als kraamcadeau. Ik mocht kiezen uit een aantal afbeeldingen. Het is een erg leuk en mooi cadeautje geworden. Anne-Wieke reageert erg snel op haar mail en heeft de bestelling ook snel en netjes verzorgd.
Beheerdersantwoord van: wibigje
Dankje!
Diane Diane schreef op 8 februari 2018 om 10:04
Ik heb een broodplankje cadeau gedaan als kraamcadeau. Het geboortekaartje was de afbeelding. Dit was de eerste keer dat Anne-Wieke een kaartje namaakte. Deze zag er echt goed uit en de ouders zijn er blij mee. Ook nog een leuke sjaal voor mijn dochter gekocht. Dit staat zo leuk. Dank je wel voor de snelle en goede service.
Beheerdersantwoord van: wibigje
Bedankt! Fijn dat het cadeau in de smaak viel. Groetjes, Anne-Wieke
wibigje wibigje schreef op 27 januari 2018 om 21:03
Welkom bij het gastenboek van Wibigje. Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat.